2Bona ft Traker Ne Mi Dava Mir Prod.By Kun OFFICIAL VIDEO

2Bona ft Traker – Ne Mi Dava Mir (Prod.By Kun) OFFICIAL VIDEO

&

Produced by Urban Records
© Publishing & copyright – Urban Records /All rights reserved

Music By Mario Jelic-Kun
Mix & Master By Mario Jelic Kun
Video By Urban Records
Camera: Gordan Bozinovski
Edited By Gordan Bozinovski

Follow Urban Records:
@facebook : https://www.facebook.com/urbanrecords/
@instagram : https://www.instagram.com/urbanrecs/

Follow 2Bona
@facebook: https://www.facebook.com/2bonaofficial/
@instagram: https://www.instagram.com/dvabona/

Follow Traker:
@facebook:https://www.facebook.com/trakierijaa
@instagram:https://www.instagram.com/trakerftw/

Artist Booking: +38970340499
Media & Press: +38978449390/tomislav.stamenkovski@inovativa.mk

Текст:

Реф:

Ниту една као ти,
не ми дава, не ми дава мир, yea!
Не ми дава мир!
Не ми дава, не ми дава мир, yea.

1. Тонито

И се дур е млада, сите чувства под радар,
а трагите се замка
ако сум будала да те вратам.
Amilli, Amilli е генгов,
гледаме бројки, а не он,
на рамо ни стои демон,
во грло ни капе веном.
Amili, Amili е генгов,
гледаме бројки, а не он,
на рамо ни стои демон,
во грло ни капе веном.
Ми треба дел од неа дали смеам ја да пробам,
забрането е ова си играме со оган.
Безобразно гледа и ме вози тоа,
забрането е ова си играме со оган.

Реф:

Ниту една као ти,
не ми дава, не ми дава мир, yea!
Не ми дава мир!
Не ми дава, не ми дава мир, yea.

2. Тракер

Ја знам дека ме лажеш и тоа ме пали,
едини изговор е тоа што сме млади,
со тебе иам хемија, но она брка пари,
што и да се деси утре сме другари (само другари).

Ниту една као ти,
не ми дава, не ми дава мир.
Ниту една као ти,
не го фура тој стил,
не, не го фура тој филм.

Со тебе сум ко безсвест,
ме отвара ко ексер
и не знам дали во ред е,
но други вакви не се.

Не, не ми дава, не ми дава мир не..
она знае да ме дигне…
мисли дека праи филм?!
Не..
знае дека мој тип е.

И двајцата знаеме дека ќе биде,
ти си ми бело ја како по тебе да останам смирен ваков занигде.

Реф.

Ниту една као ти,
не ми дава, не ми дава мир, yea!
Не ми дава мир!
Не ми дава, не ми дава мир, yea.

3. Кун

Не ми дава, не ми дава мир телефонот ми ѕвони после три,
тоа мора да си ти,
тоа мора да си ти.
Нема ниту една као ти што ме држи буден,
што ме удара ко бело кога имам топ филм,
тоа го можеш само ти..
Тоа го правиш само ти, ја дим внесувам,
јас сакам lowkey ама тајни не чуваш,
лажи ме, убеди ме да ти верувам,
брзо е следи ме дур победувам
Тоа го правиш само ти, ја дим внесувам,
јас сакам lowkey ама тајни не чуваш,
лажи ме, убеди ме да ти верувам,
u yea ја не губам.
Има топ фигура као bad bitch,
топ дизајн, но нема култура па е savage,
О nah nah, гризе усни прави немир.
О nah nah, нема chill & Netflix.